Fekete és Fiai Kézműves Sörfőzde

A Fekete és Fiai Kézműves Sörfőzde egy igazi miskolci, lokálpatrióta sikertörténet! A sörfőzde már a kilencvenes évek elején is működött, a jelenlegi tulajdonosok pedig 1999-ben vették át az üzemeltetését, három évvel ezelőtt pedig teljes megújuláson esett át, kívül és belül egyaránt.

A családi vállalkozásként működő sörfőzde kezdetben csupán egyféle sört készített, amely mindössze egy hetes szavatossági idővel rendelkezett. Az elmúlt évek feljesztéseinek köszönhetően viszont már, – noha a termékek egy része megmaradt szűretlennek és pasztörizálatlannak – dobozos és palackos formában is kapható Miskolc és környéke több üzletében is, miközben a legfontosabb értékesítési pont mindig is a főzde melletti vendéglátóhely volt, ahol közvetlenül az ászoktartályokból csapolva kóstolhatók a diósgyőri sörök.

A sörfőzde elsősorban láger sörökben utazik, legnépszerűbb termékük a Diósgyőri Világos, ebből fogy a legtöbb a főzdekocsmában is, a hűvösebb hónapokban pedig a Diósgyőri Feketét is szívesen kortyolgatják a vendégek. A belgiumi ihletésű Diósgyőri Kriek a család házi meggyszörpjének a segítségével nyújt más meggyes sörökkel összekeverhetetlen élményt.

A Főzdekocsmák Éjszakáján a Fekete és Fiai Kézműves Sörfőzde vendéglátóhelye meghosszabbított nyitva tartással, a sörök mellé pedig frissen készült pizzákkal várja a vendégeket!

 

Elérhetőségek:

info@feketeesfiai.hu

Cím:

3532 Miskolc, Vasgyári utca 13.

Web:

diosgyorisor.hu

Facebook:

facebook.com/feketeesfiai