Horizont Taproom

A Horizont Brewing egy 2014-ben alapított prémium, kisüzemi sörfőzde, amely jelenleg a Maglódi úti Főzdeparkban működik. A kraft mozgalom egyik élharcosaként folyamatosan fejlesztik a söreik minőségét, modern, automatizált technológiát használnak, illetve a legmagasabb minőségű, kizárólag természetes, import alapanyagokból dolgoznak, ötvözve a tradicionális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel.

A Horizont Brewing, megalakulása óta gondosan ügyel arra, hogy azt a lelkesedést és szeretetet, melyet a sörkészítés iránt táplál a főzde összes dolgozója, a vendégeknek és fogyasztóknak is át tudja adni. Lételemük a fogyasztóközpontúság, többek között ezért is tartották fontosnak, hogy a taproomot a főzde mellett, tulajdonképpen a főzde részeként hozzák létre és működtessék.

Egy sörfőzdének kevés lehetősége van közvetlenül találkozni a fogyasztókkal, direkt visszajelzést kapni és látni az arcukat az első korty után! A taproom pont az a hely, ahol ez megtörténhet. Sőt, ha a vendégeknek szerencséjük van, akkor pont az a sörfőző áll a pult mögött, aki azt a sört készítette!

A Horizont Taproom 2021 őszén nyílt meg. Állandó nyitva tartása jelenleg nincs, viszont tematikus eseményekkel, főzdetúrákkal egybekötött nyitva tartásokkal rendszeresen várják a sörimádókat, és számos céges és magán bulit is tartottak már a főzdekocsmában, ahol 10 sörcsap található, és a főzde összes, adott pillanatban elérhető terméke megvásárolható.

A Főzdekocsmák Éjszakájának hivatalos söre a porter, a fekete sörök pedig egyébként is nagyon közel állnak a Horizont Brewinghoz, hiszen a hordóérlelt Night Shift tételek különleges figyelemmel készülnek a főzdében. A 2021-es Night Shift sörök között is szerepel egy Double Baltic Porter, amit bourbon hordókban érleltek. A 14%-os tételt a Főzdekocsmák Éjszakáján megismerhetik mindazok, akik ellátogatnak!

A Főzdekocsmák Éjszakájára érkező vendégek színes, informatív programon vehetnek részt a Horizontnál, aminek egyik része egy főzdelátogatás, ahol több turnusban vezetik végig az érdeklődőket a főzdében, minden, a sörfőzéshez elengedhetetlen eszközt és gépet megmutatva. Ezután, az érdeklődők megismerhetik a porter, illetve baltic porter stílust, valamint a hordóérlelt sörök világába is betekintést nyerhetnek!

 

A főzdetúrára előzetes bejelentkezés szükséges! A jelentkezéshez kattints ide!

 

Elérhetőségek:

info@horizontsorok.hu

Cím:

1106 Budapest, Maglódi út 47.

Web:

horizontsorok.hu

Facebook:

facebook.com/HorizontSorok

 

Galéria