Horizont Taproom

 

A Maglódi úton található Horizont Brewing idén is pazar kraft sörökkel és változatos programmal készül a Főzdekocsmák Éjszakájára, amelynek alkalmából már 15 órakor nyílik a taproom kapuja!

 

A délután folyamán ingyenes főzdetúrák indulnak, maximum 25 fő részvételével!

 

Túrák időpontjai:

 

  • 15:30
  • 17:00
  • 18:30

 

Regisztrálj főzdetúrára itt és most!

 

A főzde söreit 10 csapról kóstolgathatod, illetve minden dobozos és üveges tétel is elérhető lesz!

 

A Baan’s Kitchen fantasztikus hamburger kínálattal vár, kőbányai, kispesti és zuglói lakosoknak pedig extra 10 százalékos kedvezmény is jár a csapolt sörök árából! Lesz 5 + 1 akció is, ami azt jelenti, hogy 6 db dobozos tétel vásárlásakor a legolcsóbbat a főzde ajándékba adja!

 

A Horizont Taproomot a legkönnyebben így közelítheted meg:

 

 

 

Elérhetőségek:

info@horizontsorok.hu

Cím:

1106 Budapest, Maglódi út 47.

Web:

horizontsorok.hu

Facebook:

facebook.com/HorizontSorok

 

A Horizont Brewing-ról

 

A Horizont Brewing egy 2014-ben alapított prémium, kisüzemi sörfőzde, amely jelenleg a Maglódi úti Főzdeparkban működik. A kraft mozgalom egyik élharcosaként folyamatosan fejlesztik a söreik minőségét, modern, automatizált technológiát használnak, illetve a legmagasabb minőségű, kizárólag természetes, import alapanyagokból dolgoznak, ötvözve a tradicionális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel.

A Horizont Brewing, megalakulása óta gondosan ügyel arra, hogy azt a lelkesedést és szeretetet, melyet a sörkészítés iránt táplál a főzde összes dolgozója, a vendégeknek és fogyasztóknak is át tudja adni. Lételemük a fogyasztóközpontúság, többek között ezért is tartották fontosnak, hogy a taproomot a főzde mellett, tulajdonképpen a főzde részeként hozzák létre és működtessék.

Egy sörfőzdének kevés lehetősége van közvetlenül találkozni a fogyasztókkal, direkt visszajelzést kapni és látni az arcukat az első korty után! A taproom pont az a hely, ahol ez megtörténhet. Sőt, ha a vendégeknek szerencséjük van, akkor pont az a sörfőző áll a pult mögött, aki azt a sört készítette!

A Horizont Taproom 2021 őszén nyílt meg. Állandó nyitva tartása jelenleg nincs, viszont tematikus eseményekkel, főzdetúrákkal egybekötött nyitva tartásokkal rendszeresen várják a sörimádókat, és számos céges és magán bulit is tartottak már a főzdekocsmában, ahol 10 sörcsap található, és a főzde összes, adott pillanatban elérhető terméke megvásárolható.

 

Galéria