MONYO Taproom

A MONYO Brewing idén is teljes mellszélességgel és a sörkülönlegességeik lehető legszélesebb kínálatával vár mindenkit október 7-én, a Főzdekocsmák Éjszakáján!

A Gyömrői úti főzdéjében megnézheted, hogyan készülnek a sörök, a mellette működő taproomban pedig az alkoholos és -mentes italok mellett a néhai SoulFood Budapest séfje, Gülü ezúttal egy bombasztikus thai zöld curryvel készül, amit csirkével, rákkal, valamint vegetáriánus formában is választhattok majd!

Ha szeretnél betekintést nyerni, hogy miként folynak a dolgok Magyarország és egyúttal Közép-Európa egyik legkorszerűbb főzdéjének csöveiben, sőt bele is kóstolnál a bennük csordogáló sörbe, vár a MONYO Brewing különleges főzdetúrája, a Főzdekocsmák Éjszakája alkalmából különleges ajánlattal!

Nézd ki a számodra legmegfelelőbb időpontot a MONYO Webshopon, és vásárold meg főzdetúra jegyedet, melynek árát a túrát követően, vagy azt megelőzően 100%-ban lefogyaszthatod!!!

 

Kapunyitás: 15:00

 

Az első túra már 16:00-kor indul, összesen pedig négy lesz!

 

REGISZTRÁLJ FŐZDETÚRÁRA ITT!

 

A túrák nagyjából egy órát vesznek igénybe.

 

Elérhetőségek:

hello@monyobrewing.com

Cím:

1103 Budapest, Gyömrői út 148.

Web:

monyobrewing.com

Facebook:

facebook.com/MonyoBrewingCo

 

A MONYO Brewing-ról

 

A MONYO Brewing 2014 óta működik Budapesten, Kőbányán. A főzdét Pein Ádám és Németh Anti azzal a céllal hozta létre, hogy megalkossák a kézműves sör 2.0-át, amely állandó, magas minőséget garantál, szerintük: „A sör nem játék, minden más igen”.

A sörfőzde alapítói szerint a Taproom szerves részét képezi egy főzde életének, ezért már amikor tervezték az üzemet, fontos szempont volt a főzdekocsma helyének és koncepciójának a figyelembevétele. Ezért alakítottak ki olyan galériás rendszert, ahonnan rá lehet majd látni a főzésre, miközben a söröket kortyolgatják a vendégek. „A Taproom az a hely, ahol a legjobban és első kézből tudod prezentálni a söreidet, plusz egy teljesen egyedi élményt is tudsz a sörök mellé adni, amikor bemutatod egy főzdetúrán az eszközöket, folyamatokat, kollégákat” – mondják.

A MONYO Taproomjában 16 sörcsap van és nagyjából a főzde minden terméke elérhető, továbbá a merch cuccokat (póló, pulóver, stb.) is meg tudják vásárolni a látogatók.

 

Galéria