Vandál Brewing, Für Elise Bisztró

A Vandál Brewing sörfőzdéje, és a mellette található, taproomként is működő Für Elise Bisztró Martonvásár szívében helyezkedik el, és várja a vendégeit széles sörkínálattal. Söreik saját receptek alapján szűrés és pasztörizálás nélkül készülnek.

A Für Eliseben a 12 sörcsap közvetlenül a főzdéből kapja a sört, hiszen a vendéglátóhely, a sörfőzde, sőt a Ludwig Hotel is egy épületen belül helyezkedik el. A bisztó története a főzdéével együtt indult, 2019 végén, a hozzáállás pedig, hogy a laza hangulat mellett nem engednek a minőségből, és a profi kiszolgálásból, azóta sem változott!

Szezonális, streetfood és olykor retro ételekkel várják a vendégeket, így lesz ez október 1-jén is, amikor az állandó étlap mellett szezonális, napi ajánlat is készül, hangsúlyban különféle csülkös ételekkel, amelyekhez mind a tizenkétféle Vandal sör kóstolható lesz, köztük klasszikus stílusúak, és újhullámos fajták szintén.

A csapolt kínálat mellett a Vandál söreit lehet kapni üvegpalackos, valamint frissen töltött, literes PET palackos formában is, a sörökön kívül, pedig megkósotlhatóak lesznek a Vandál sörpárlatok is!

A Főzdekocsmák Éjszakáján a Vandál Brewingnél és a Für Elise Bisztróban sörfőzdelátogatás is lesz, sörkóstolással, ahol két szezonális, limitált kiadású tétel is kóstolható lesz, a Spicy Belgian Blonde, és a külön erre az alkalomra készülő American Steam Porter! A belépő 5000 Ft/fő, amely tartalmazza a két új sör kóstolását, egyedi feliratozott Vandál Brewing pohárból. A kb. 3/4 órás látogatás alatt szakszerű, izgalmas és bennfentes infókat tudhatsz meg a sörfőzés folyamatáról, a végén pedig egy kvízt is kitölthetsz! A helyesen válaszolók sörnyitó hűtőmágnest nyernek a kedvenc Vandál sörük feliratával!

A jegy mellé +500 Ft-ért egyedi feliratozott Vandál pohár vásárolható, +1500 Ft-ért pedig 3-as díszcsomagos pakk vehető, megpakolva a választott sörökkel!

A főzdelátogatás vendégei egy nyereményjátékban is részt vesznek, amellyel egy 2 fő részére szóló foglalást nyerhetnek a Ludwig Hotelbe és egy bisztró vacsorát a Für Elise-ben.

 

A főzdelátogatásra jelentkezni itt tudsz!

 

Október 1-jén délután a bisztró mellett fellép Kaszab Tibor a magyar countryzene egyik legautentikusabb képviselője. Valamint aznap Martonvásár szívében, a főtéren Tökfesztivál is lesz, így egyéb színes programok is várják a látogatókat.

 

Elérhetőségek:

furelise@furelise.hu

Cím:

2462 Martonvásár, Emlékezés tere 5.

Web:

vandalbrewing.hu

Facebook:

facebook.com/furelisecafe

 

Galéria