Etyeki Sörterasz

 

Október 7-én, a Főzdekocsmák Éjszakája alkalmából Etyeken már 12-kor nyílik a Sörterasz és 6 tételes sörkóstolóval gazdagított főzdelátogatásokat szerveznek, amikor természetesen a sörkorcsolya sem marad el a kóstoló mellől!

 

Főzdelátogatások időpontjai:

  • 13:00
  • 15:00
  • 17:00

 

A látogatásokra jelentkezni a +36 30 526 9691-es telefonszámon vagy az info@etyekisor.hu emailcímen lehet.

 

A Főzdekocsmák Éjszakáján Előre megvásárolt főzdelátogatási utalványok is beválthatók!

 

Este 18 órától a fergeteges balkáni muzsikát játszó Negro Oro zenekar lép fel a teraszon! A koncert belépőjegyes (1500 Ft) de a belépőjegyért kapott kupon teljes mértékben beváltható csapolt sörre vagy üdítőre!

 

Természetesen a smoker is dolgozni fog már hajnaltól, hogy legyen elegendő füstös finomság. A jól megszokott BBQ oldalas és tépett malachúsos szendvics mellett egy igazán októberre hangolt újdonsággal is készülnek: sörben pácolt csülök kerül a smokerbe és onnan a tányérokra.

 

A csapon 12 féle sör várja a vendégeket! Éld át Etyeken a hamisíthatatlan főzdekocsma hangulatot!

 

Elérhetőségek:

+36 30 526 9691

info@etyekisor.hu

Cím:

2091, Etyek-Botpuszta, Kolumbusz utca 1. (Parkolás a terasz melletti betonos részen, az út mellé ne parkolj!)

Web:

etyekisor.hu

etyekisor.hu/terasz

Facebook:

facebook.com/etyekisor

 

Az Etyeki Sörteraszról

 

Etyeken, a sörfőzde melletti ősfás telken működik az Etyeki Sörterasz, amely a főzdelátogatások kiindulópontjaként és sörkóstolók helyszíneként szolgál. A 6 darab, tengeri konténerből felépített, indusztriális hangulatú, mégis otthonos helyiség szorosan kapcsolódik a mellette lévő sörfőzdéhez. Pultjában 12 sörcsapról folynak az etyeki sörök, a konyhában pedig hozzájuk illő, BBQ jellegű ételeket készítenek.

 

Galéria