Etyeki Sörterasz

Etyeken, a sörfőzde melletti ősfás telken működik az Etyeki Sörterasz, amely a főzdelátogatások kiindulópontjaként és sörkóstolók helyszíneként szolgál. A 6 darab, tengeri konténerből felépített, indusztriális hangulatú, mégis otthonos helyiség szorosan kapcsolódik a mellette lévő sörfőzdéhez. Pultjában 12 sörcsapról folynak az etyeki sörök, a konyhában pedig hozzájuk illő, BBQ jellegű ételeket készítenek.

A Főzdekocsmák Éjszakáján, október 1-jén Etyeken főzdelátogatásokkal és vezetett, – akár mind a 12 csapolt sört magába foglaló – sörkóstolókkal készülnek.
Délután 4-től az Upment csapata zenél, és persze a teljes smoker kínálat is felvonul, a BBQ oldalastól a pulled pork szendvicsig! Ráadásul, mivel szüret idejére esik a program, egy igazi etyeki meglepetéssel is készülnek!

A 2022-es Főzdekocsmák Éjszakájának a hivatalos sörtípusa a porter, amelyet Etyeken norvég recept alapján készítenek. A Bård’s Porter a főzde legerősebb söre, amely leginkább kávés-kakaós íz- és illatjegyeivel, malátás testével hódít. A 6,5 százalék alkoholtartalmú, testes sör nagyszerűen párosítható desszertekhez, vagy érett sajtokhoz!

Ha biztosra szeretnél menni, foglalj asztalt, a főzdelátogatásokra pedig mindenképp jelentkezz be előre!

 

Elérhetőségek:

+36 30 526 9691

info@etyekisor.hu

Cím:

2091, Etyek-Botpuszta, Kolumbusz utca 1. (Parkolás a terasz melletti betonos részen, az út mellé ne parkolj!)

Web:

etyekisor.hu

etyekisor.hu/terasz

Facebook:

facebook.com/etyekisor

 

Galéria